Micore & Honda i samarbete!

Vi har ett tight samarbete med Honda Marine. Vi är samutställare med Honda på Båtmässan i Göteborg och på Allt för Sjön nu under första delen av 2018. Det är nu åttonde säsongen som vi tillsammans med Honda har ett fördelaktigt "Honda Edition" erbjudande. Vänd dej till din Honda Återförsäljare för information om detta fördelaktiga erbjudande.

Vi har ihop med Honda tagit fram körfakta för många av våra modeller kombinerat med en Honda motor, klicka på körfakta till vänster här för att ta del av dessa testresultat.Fyrtaktsprestanda från världens största motortillverkare

Samtliga Honda fyrtakts utombordare har de effektivaste systemen och tekniska lösningarna för sitt effektområde så att du alltid får bästa fart och prestanda, vilken motorstorlek du än väljer -vid alla varvtal.

Honda VTEC (variabla ventillyft och ventiltider), ger maximal motorprestanda för de större motorerna. Väljer du medelstora och små motorer kan du utnyttja den avsevärt större slagvolymen för ökad effekt och vridmoment, även vid låga varvtal.

Med programmerad bränsleinsprutning (PGM-FI) får du en överlägsen förbränningskontroll, förbättrad bränsleekonomi och förbättrad startprestanda. Många av våra motorer är NMEA2000-kompatibla.

Honda har 5-års garanti på utombordsmotorer för privat bruk. För mer information besök Hondas hemsida, Hondamarine.se.